Recente artikelen...

spectre

spectre

De nieuwste James Bondfilm Spectre is positief ontvangen. De Britse Pers heeft het hoogst haalbare, vijf sterren, toegekend. De film wordt hallucinerend en een spektakelstuk genoemd. Dit belooft veel voor de langste (148 minuten) en duurste (er wordt een bedrag van 300 miljoen dollar genoemd) James Bond film ooit. De Hollywood Reporter is van mening dat het laatste uur te veel ongeloofwaardige ontwikkelingen heeft en dat het hier en daar clichématig aandoet.

Het verhaal

In Spectre wordt James Bond geconfronteerd met zijn verleden. Hij reist naar New Mexico en uiteindelijk naar Rome en zet zijn krachten in om Spectre te ontmaskeren. Zo komt hij steeds meer achter de waarheid over deze duistere organisatie. In de tussentijd raakt M verwikkeld in een politieke strijd om de Britse geheime dienst overeind te houden. Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Het is nog niet duidelijk of hij hierna terugkeert als Bond. De naam van Homeland-acteur Damian Lewis circuleert als mogelijke vervanger.

De oudste Bondgirl ooit

De 51-jarige Monica Bellucci is in Spectre de Bond-Girl, hoewel ze liever Bond-Lady genoemd wordt. Eerst dacht ze dat het een misverstand was, omdat er doorgaans voor jongere vrouwen gekozen wordt. Ze krijgt daarmee een herkansing: eerder zou ze al 007′s geliefde spelen in Tomorrow Never Dies (1997), maar dit ging – tot ongenoegen van de toenmalige Bondvertolker Pierce Brosnan – op het laatste moment niet door.

Reacties zijn gesloten.