Recente artikelen...

langer licht

Langer licht is een dramafilm uit 2006 van David Lammers. De hoofdrollen worden o.a. gespeeld door Raymond Thiry, Melody Klaver en Fikret Koc.

Lucien is een boksschoolhouder en geeft vol passie training aan zijn leerlingen. Een tragisch ongeluk in het verleden heeft hem gehard. Dit laat hij zien tijdens zijn trainingen. Hij is kort en duidelijk en duldt geen tegenspraak. Hij gaat snel in de aanval. Zijn zoon Mitchell heeft die kant totaal niet. Hij is een stuk rustiger en durft zich kwetsbaar op te stellen. Lucien is niet in staat zijn zoon op te voeden en laat Mitchell alleen achter en trekt zich terug. Tot Mitchell hem confronteert met zijn gedrag tijdens een verjaardagsbarbecue met vrienden en familie.

Een goed opgebouwde film waarin langzaam duidelijk wordt wat er tussen de twee hoofdrolspelers afspeelt. Een ontroerend en meeslepend verhaal.

Have your say